ORCHIDEA wit mat

Orchideeënvoorziening in compleet pakket
Artikelnr. 13960

ORCHIDEA wit mat

Orchideeënvoorziening in compleet pakket
Artikelnr. 13960
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 27,95
  plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en administratiekosten bedragen 9,50 euro per zending.

Grootte
Color
NIEUW
Leveringstermijn op dit moment 8 werkdagen
Let op: vanwege het grote datavolume moet de 3D-Viewer worden geladen met een vaste WLAN-verbinding. Op smartphones en tablets kunt u met de viewer een augmented reality (AR)-functie gebruiken. Hiermee kunt u heel precies uw LECHUZA-plantenbak in uw eigen interieur plannen. Klik daarvoor op het kubussymbool.

De orchidee met zijn filigrane bloemen is één va de meest populaire kamerplanten ter wereld en geeft elk interieur een echte style-kick. De ORCHIDEA plantenpot van LECHUZA is speciaal ontworpen voor de tropische planten en is perfect afgestemd op de hoge eisen van Phalaenopsis, Dendrobium & Co - niet alleen uw orchideeën zullen er blij mee zijn!

Een uitgebalanceerde wisselwerking van water, licht en lucht is vooral belangrijk voor de wortels om weelderige bloemen en een gezonde groei te bereiken. Om het aanbod van planten zo goed mogelijk na te bootsen, is het potgrondbewaterinssysteem van ORCHIDEA volledig aangepast aan de behoeften van orchideeën. De lichtdoorlatende, uitneembare binnenbak zorgt voor voldoende licht tot aan de wortels en het speciaal ontwikkelde orchideesubstraat zorgt voor een evenwichtige water- en luchttoevoer, een goede opslag van voedingsstoffen een constante PH-waarde. Zo voelen de orchideeën zich helemaal thuis in de ORCHIDEA plantenpot van LECHUZA!

Met ORCHIDEA wordt iedereen een orchidee-expert! Met slechts één blik op de watermeter kunt u controleren hoeveel water in het reservoir beschikbaar is en of het opnieuw moet worden bijgevuld. Waterverzadiging, die door orchideeën niet wordt getolereerd en die vaak problemen veroorzaakt tijdens de verzorging, kan zo gemakkelijk worden vermeden. Met zijn gebogen vorm, moet men denken aan een delicaat bloemblaadje en is de ORCHIDEA een must-have voor alle orchideeënliefhebbers.

De drie klassieke, matte kleuren wit, scharlakenrood en leisteengrijs laten de verschillende tinten van de prachtige planten tot hun recht komen en passen in elke woonomgeving. Dankzij LECHUZA worden orchideeën stijlvol gepresenteerd in een bijpassende outfit en zijn ze een absolute blikvanger op elke vensterbank!

Karakteristieken:
breukvast
vederlicht
UV-bestendig
hoogwaardige kunststof
Afmetingen en volumes
ORCHIDEA
Afmetingen ong. (B x D x H)18,3 x 17,9 x 19,5 cm
Waterreservoir0,3 l
Plantvolume1 l
Binnenbak, afmeting ~Ø 12 cm
Plantdiepte10 cm
Max. planthoogte30 cm
de juiste accessoires