Romantische gebaren voor Valentijnsdag

Love is in the air

Op Valentijnsdag, zijn we tot over onze oren verliefd en genieten van het geven van een speciale cadeau aan ons geliefden. Een champagneontbijt, romantische brunch of tijd met z'n tweetjes – Valentijnsdag is pure romantiek.

En wanneer er liefde in de lucht hangt, zijn bloemen ook nooit ver weg! Terwijl het klassieke boeket bloemen maar een paar dagen vers blijft, kunnen uw geliefden nog lang genieten van lentebloemen in plantenbakken van LECHUZA.

le_tw-gift-ideas_valentine_1

Met liefde gegeven

Laat je liefde zien met de speciale editie van de Cube Glossy 'kiss'

De speciale editie van de CUBE Glossy 'Kiss' is beschikbaar in de zachte pastelkleuren Cashmere Cream, Cherry Pie en Sweet Candy. De CUBE Glossy 'Kiss' creëert een stijlvol huis waar bloemen en planten kunnen groeien en bloeien.

le_tw-gift-ideas_cube_glossy_kiss_collection

Het lakoppervlak met ""highgloss glitter"" effect zorgt voor een sprankelende afwerking die er niet alleen op Valentijnsdag mag wezen. Een stijlvolle must-have voor fashionista's!

Kleine cadeautjes voor elke gelegenheid

Kijk eens, voor jou!

Of het nu voor een verjaardag, als kleinigheidje of gewoon tussendoor is – de kleine betoverende tafelpotten zien er fantastisch uit met bloeiende planten en bieden de ontvanger langdurig plezier.
De moderne plantenliefhebber doet u bijvoorbeeld een plezier met de elegante CUBE Glossy en een exotische Anthurium. En dankzij het eenvoudige stick-systeem worden de bloemen optimaal voorzien van water zonder ze te verpotten!
Voor welke plant u ook kiest: bij LECHUZA vindt u alles om uw cadeau helemaal compleet te maken.

Cadeaus geven maakt gelukkig

Bloemengroeten met YULA

De YULA-collectie in de verbluffend mooie trendkleur Pearl Rose is perfect om uw cadeau bijzonder fraai ingepakt te presenteren. De grotere planttas biedt niet alleen plaats voor verse bloemen, maar ook voor kleine cadeautjes die u onder de blaadjes kunt verstoppen. Een nieuwe musthave is de YULA Flower – een stijlvolle bloemenvaas die perfect is voor elk boeket.

le_tw-gift-ideas_yula
Vind hier de passende pot voor uw cadeau: