Nu wordt het gezellig

Geniet van de adventstijd

Als het buiten sneeuwt en het binnen gezellig wordt, wanneer kaarsen licht en warmte geven en de geur van koekjes en dennentakken in huis hangt, dan is het weer de mooiste tijd van het jaar: kersttijd!

We tonen u de nieuwste decoratie-trends voor de winter: natuurlijk, klassiek of extravagant. Er is dus voor iedereen iets te vinden.

Geniet van de adventstijd

Vrolijke feestdagen

met de CUBE Glossy Winter Edition

De mooiste tijd van het jaar wordt nu nog feestelijker! De prachtig glinsterende metallic tinten titanium dust, smoky diamond en spicy copper van de CUBE Glossy Winter Edition passen perfect bij de klassieke kerstkleuren en vullen deze als glinsterende highlights aan of vormen zelf het stralende middelpunt van uw eigen winterwonderland. Met een klein dennenboompje zijn ze een geweldig cadeau dat de voorpret in de aanloop naar de kerst nog groter maakt.

Perfecte decoratie

Een keer een andere adventskrans

Voorpret is de leukste pret! En daarom is het een geliefde traditie om elke zondag in de adventstijd een nieuwe kaars aan te steken. Met de MINI-CUBI's kunt u nu uw persoonlijke adventsdecoratie ontwerpen.

Kaneelstokjes, koekjes, anijssterren en amandelen bieden uw adventskaarsen de nodige ondersteuning, en na de kerst kunt u de tafelpotten voor uw lentedecoratie gebruiken. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Moderne adventsdecoratie

Zelf gemaakt, met wow-effect

Wanneer Kerstmis voor de deur staat, grijpen zelfs mensen die normaal niet zoveel om decoratie geven naar de gouden sterren en de glitterspray. Eindelijk mag er weer eens naar hartenlust worden gedecoreerd. Geheel naar eigen wens met veel decoratie en "bling-bling" of juist zeer bescheiden. We laten u creatieve en mooie ideeën zien en wensen u een sfeervolle aanloop naar de kerst en veel plezier bij het maken en decoreren!

Hot chocolate

DIY: Kerstcadeau

Zo werkt het

Plaats een blauwe dwergjeneverbes met kweekpot in een YULA plantenbak.
Steek decoratiestokjes in de kluit van de plant en bind deze bovenaan bij elkaar.
Wikkel kunsttakjes, kerstverlichting en platte sierdraad rond de stokjes.
Lijm er vervolgens tillandsia, kerstballen, sterren en dennenappels aan.
Klaar!

DIY: Kerstcadeau
De mooiste plantenbakken voor uw kerstdecoratie: