Kleurrijke lentebloemen voor thuis

Harmonieuze sfeer in natuursteen-look

Na een lange winterslaap laat de zon zich eindelijk weer zien. En de stijgende temperaturen zijn niet alleen goed voor ons humeur, maar zorgen er ook voor dat de natuur ontwaakt. De perfecte gelegenheid voor een lente-update in huis!

Met de trendy plantenbakken van LECHUZA worden kleurrijke vroege bloeiers zoals narcissen, tulpen, primula's enzovoort optimaal verzorgd. In de LECHUZA CANTO Stone 14 in natuursteen-look zien ze er bovendien prachtig uit!

Harmonieuze sfeer

Bloemendecoratie uit de tuin

Uw eigen bloemstukjes en kleine deco-highlights

Zelfs geplukte bloemen van de eerste lentewandeling voelen zich in de moderne vaas YULA Flower uitstekend. Combineer narcissen en tulpen met dwergkwee- en tijmtakken en uw blikvanger is klaar!

De trendy CUBE Glossy Kiss zijn ideaal voor tuin- en druifhyacinten. Omwikkeld met binddraad van touw vormen ze de perfecte DIY-decoratiestekers voor dit betoverende arrangement.

Trendy en opvallend gekleurde bloempotten

Special edition Coral Crush van LECHUZA

Passend bij de pantone-trendkleur van het jaar “Living Coral“ is er de tijdloze CLASSICO voor het begin van het nieuwe seizoen in een speciale editie in opvallende koraaltinten die gegarandeerd voor een goed humeur zorgen. De vier kleuren “sunset crush“, “mango slush“, “pearl rose“ en “silver glow“ verdrijven de grijze winter en maken planten tot absolute blikvangers.

Vroeg bloeiende planten, groene planten en exotische planten maken gebruik van het geavanceerde potgrondbewateringssysteem dat individueel aan het voorbeeld van de natuur is aangepast.

In de kleine maat 18 past de slimme allrounder met een wow-effect perfect op vensterbanken, dressoirs of boekenplanken. Laat dat lentegevoel maar komen!

De mooiste potten voor voorjaarsbloeiers: