Met PILA naar de perfecte zomeroase

Genoeg ruimte voor vers groen!

De nieuwe productlijn PILA van LECHUZA maakt een moderne combinatie mogelijk van stijlvolle plantenbakken en praktische opbergmodules voor de perfecte oase van welzijn op het balkon of het terras.
Het is de absolute must-have voor meer frisse ideeën in een beperkte ruimte en zorgt voor een opgeruimde en harmonieuze stijl.

'PILA Storage
Bijna oneindig veel mogelijkheden
Het modulaire beplantingssysteem

Mix & Match

De juiste combinatie voor elke stijl

De PILA-modules kunnen op vele manieren worden gecombineerd. Tot drie modules kunnen op elkaar worden gestapeld, wat een ruimtebesparende opslagoplossing en een flexibele indeling van uw planten oplevert.

Of het nu gaat om een plantentoren of een solitaire plantenbak, PILA ziet er altijd fraai uit en brengt nieuwe woontrends in uw huis met 6 trendy kleuren.

Verander grijs in groen!

Een groene oase in een paar stappen

De functionele plantenbakken en het praktische opbergelement zijn eenvoudig te monteren en snel te installeren. De rolonderzetter is flexibel en maakt de PILA-modules mobiel.

NIEUW
%
Promo
ECO
PILA Stick-System en Rolonderzetter

Flexibel op elke plaats

Overal is ruimte voor fris groen en kleurrijke bloemen

Moeder en dochter die op het balkon zitten te snoepen van bessen

...voor de perfecte snacktuin
Met de PILA-plantbakken wordt elk stadsbalkon, hoe klein ook, een kleine oase van welzijn met een gezonde snackvoorraad voor tussendoor. Snackfruit, kruiden of groenten komen vanaf nu alleen nog maar direct van het balkon! En dankzij het geïntegreerde irrigatiesysteem worden de planten ook op warme dagen optimaal verzorgd.

Man zet zijn thuiskantoor op

...voor gezond groen in het thuiskantoor
Met PILA creëert u een opgeruimd thuiskantoor met schone lucht. Groene planten zorgen voor gezelligheid, verbeteren het ruimteklimaat en hebben een concentratieverhogend effect in het thuiskantoor. Opgezet als een plantentoren met de ruime opslagmodule, combineert PILA op een plaatsbesparende manier perfect opslagruimte en gezond groen.

Aanbevelingen voor het beplanten van uw plantenbak

Allerlei soorten fijn snackfruit en kruiden

PILA Stick-System
De plantenbak met het praktische stick-systeem is perfect voor allerlei soorten kruiden. Of het nu gaat om basilicum, munt of rozemarijn - u steekt het stokje gewoon in de growpot en plaatst het in de plantenbak. Dus vanaf nu zijn er altijd verse kruiden bij de hand!

PILA Planter 35
De PILA Planter heeft ruimte voor volwassen en grotere planten. Bessen, tomaten en lampionplanten groeien hier prachtig en kunnen op elk moment vers gegeten worden.

Meisje drinkt een heerlijke zelfgemaakte limonade

Limonade uit de eigen balkontuin

Oogst heerlijke kruiden en vruchten op elk gewenst moment met PILA

Ingrediënten
1 handvol verse munt + munt voor in het glas
100 ml water
1 limoen
1 handvol verse bessen
2 eetlepels agavesiroop
10 ijsblokjes
500 ml mineraalwater

Bereiding
Doe de munt in een steelpan, giet er 100 ml kokend water over en laat het 30 minuten trekken en afkoelen. Haal de muntblaadjes eruit.

Schenk de muntthee en de agavesiroop in een glas.

Snijd de limoen doormidden, knijp de ene helft uit, snijd de andere in dunne plakjes. Voeg ook limoensap, limoenschijfjes en ijsblokjes toe aan het glas, samen met verse muntblaadjes en bessen.

Mineraalwater toevoegen en genieten!

Bijpassende plantenbakken voor uw perfecte zomeroase: