Voor de meest feestelijke tijd van het jaar

Gezellig kaarslicht zorgt voor een sfeervolle ambiance, versgesneden dennentakken stralen een kerstgeur uit en sterdecoraties laten het huis schitteren. In deze zeer bijzondere tijd kan een individuele en feestelijke sfeer worden gecreëerd met slechts een paar accessoires. Naast kerstballen, sterren en kerstverlichting maken ook planten deel uit van de klassieke kerstversiering. Met kleine coniferen, winterbloeiende kamerplanten en kerstbomen in LECHUZA-plantbakken ontstaat gemakkelijk een natuurlijke en moderne kerstsfeer.

Witte DELTINI geplant met een kerstroos
Een vrouw bakt koekjes. Daarnaast is er een CUBE Glossy met kerststerren.

De kerstster

Klassiekers om te vieren

De kerstster is een must tijdens het adventsseizoen. Deze plantensoort reageert echter vaak op droogte en een te natte pot. In de CUBE glossy pot wordt de kerstster gelijkmatig van water voorzien via het geïntegreerde stick-irrigatiesysteem en blijft daardoor langer vers. In moderne kleuren zoals delicaat roze is de kerstster een kleurrijke blikvanger voor tafeldecoratie en een geweldig cadeau-idee voor vele gelegenheden.

Feestelijke blikvangers voor de tafel

Al in de adventstijd biedt de eettafel een prachtige gelegenheid voor kerstdecoratie. Een echte blikvanger is bijvoorbeeld de winterplant Skimmie in de ronde LECHUZA-PURO.

En als u van kerstversiering houdt, maak dan gewoon uw eigen individuele adventskrans met vier kaarsen, dennentakken en de grote CUBETO-plantenschaal.

Illustratie van een sparrentak met kegels

Prachtig cadeau-idee voor Kerstmis

Doe-het-zelf kruidenzout

Kruidenzout makkelijk zelf te maken en is daarom ook ideaal als last-minute kerstcadeau. U hebt maar twee ingrediënten nodig: Zout en kruiden. Tijm of rozemarijn zijn bijzonder geschikt. U kunt ook in blokjes gesneden chilipepers of gember in fijne reepjes snijden. Meng het zout en de kruiden in een verhouding van 80:20, giet het in kleine glaasjes en voorzie ze van een mooie strik.

Kerstboom in een pot

Een duurzaam alternatief

De echte ster van de kerstversiering is de kerstboom. Versierd met kerstballen, sprookjesachtige lichtjes en hangers, verspreidt hij sfeer door het hele huis en staat hij in het middelpunt van de belangstelling, vooral tijdens de feestdagen. Een modern alternatief voor de traditionele standaard is CUBE Premium. De kerstboom wordt met de complete kluit in de bak geplant en dankzij het geïntegreerde irrigatiesysteem wordt de boom optimaal verzorgd. Het mooie is dat de boom zich via het waterreservoir vocht krijgt en zelfs in het voorjaar in de tuin kan worden herplant als hij goed wordt verzorgd.

Kinderen zitten voor de plantenbak OJO en pakken de chocola kerstmannen uit.
Breng de kerstversieringsideeën in de praktijk met: