Nieuw levensgevoel voor woonkamer en terras

Klassieke plantenbak in maritieme kleuren

Goed nieuws voor alle zonaanbidders: de temperaturen stijgen weer en de volgende superzomer staat in de startblokken. Deze zomer springt er echt uit, in ieder geval als het om de kleuren gaat!

De kleurrijke speciale edities van de LECHUZA-allrounders CLASSICO en RUSTICO stralen net zo prachtig als de zon en zorgen nu al voor een echt zomergevoel.

Deze zomer springt er echt uit

Vakantiegevoel in de woonkamer

LECHUZA-kleuren Tropical Sea en Fresh lime

De frisse blauwtinten van de speciale editie van RUSTICO, "Summer Breeze", doen denken aan een diepblauwe zee en zachte golven. “Fresh lime“, “frosty blue“, “tropical sea“ en “deep ocean“ nodigen uit om te ontspannen en zijn net zo verfrissend als een duik in het koele water op een warme zomerdag. Cactussen, palmen met geveerde bladeren of grassen vormen in de oceaantinten echte highlights en brengen het langverwachte vakantiegevoel al meteen in huis.

Mooier wonen

Exotische planten voor tuinontwerp

Samen met exotische planten zoals trendy vetplanten, bromelia's of palmen, die goed tegen de warmte kunnen, zorgen CLASSICO en RUSTICO voor een geweldig zomergevoel. Het LECHUZA-irrigatiesysteem garandeert voldoende verfrissing bij hoge temperaturen. De planten worden via het waterreservoir ook op bijzonder warme dagen op betrouwbare wijze verzorgd, waardoor er meer tijd is om te ontspannen en relaxed van de zomer te genieten!

Living Coral - Krachtig koraalrood

Zorgt voor een goed humeur en de juiste de stemming voor de zomer

Living Coral Krachtig koraalrood

We kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de trendkleur van het jaar, “Living Coral“! De heldere kleuren van de speciale editie van CLASSICO, “Coral Crush“, maken planten met kleurrijke bloemen tot een absolute blikvanger en zorgen voor een fris, zomers gevoel.

Met de kleuren “sunset crush“, “pearl rose“, “mango slush“ en “silver glow“, die met hun sorbet-tinten herinneringen oproepen aan kleurige badhanddoeken en heerlijk ijs in de zon, krijgt u automatisch een goed humeur.